Samenwerkingen & koppelingen

Dotcomschool werkt als softwareleverancier van Leerling Administratie- en Leerlingvolgsystemen samen met diverse onderwijskundige organisaties.
De samenwerking kan bestaan uit uitwisseling van onderwijsinhoudelijke informatie of een koppeling tussen de huidige systemen.

Perspectief Op School

Wij werken intensief samen met het Utrechtse bedrijf Perspectief op School (POS) m.b.t. onze applicatie TOP dossier / SWV. Het resultaat: DE totaaloplossing voor samenwerkingsverbanden (SWV), besturen en scholen op het gebied van digitale procesoptimalisatie en inzicht in en rondom passend onderwijs.

Scholingen

De Rolf Groep is gecertificeerd trainingspartner van Dotcomschool. De Rolf Groep verzorgt de scholingen van TOP dossier voor
PO-scholen (BAO/SBAO/SO) en VO-scholen (VO/VSO/PRO).

Standaard koppelingen

Bij Dotcomschool is iedere standaard koppeling gratis beschikbaar in de applicaties.
De volgende koppelingen zijn beschikbaar:

• BRON (Basis Register ONderwijs)
  • DULT (Digitale Uitwisseling Leerlinggegevens en Toetsresultaten)
  • OSO (OverstapService Onderwijs)
  • UWLR (UitWisseling Leerlinggegevens en Resultaten)
Hieronder vindt u een overzicht van de organisaties waarmee Dotcomschool samenwerkt of koppelt.
Landelijke standaarden & koppelingen:

Toets ontwikkelaars:

Samenwerkingen Dotcomschool Samenwerkingen Dotcomschool

Educatieve uitgevers:

Ouder communicatie & web portals:

Onderwijskundige samenwerkingen:

Samenwerkingen Dotcomschool Samenwerkingen Dotcomschool Samenwerkingen Dotcomschool Samenwerkingen Dotcomschool Samenwerkingen Dotcomschool

Vragen

Heeft u een vraag over Dotcomschool of een van onze samenwerkingen en/of koppelingen?
Neem gerust contact met ons op.