Nieuwsbrief SchoolOAS – november 2017

 

Beste,

Met de start van november is er al bijna weer een jaar voorbij.
De herfstvakantie zit er voor iedereen al weer op en zelfs de wintertijd is alweer in gegaan!

Graag willen wij u bij deze informeren omtrent een tweetal belangrijke punten. Namelijk het updaten van het beveiligingsniveau in het SchoolOAS en de installatie van de nieuwe ODOC certificaten.

Om te kunnen blijven voldoen aan de beveiligingseisen van OSO is het noodzakelijk dat wij de beveiliging upgraden in het SchoolOAS. Deze upgrade van het beveiligingsniveau heeft invloed op de DULT-koppeling met Cito, omdat de oude versie van Cito dit beveiligingsniveau nog niet ondersteunt.
Cito heeft een nieuwe update beschikbaar gesteld die dit beveiligingsniveau wel ondersteunt. Daarom is het, om foutmeldingen te voorkomen, van belang dat u de nieuwste update van Cito installeert.

Het is belangrijk dat u dit vóór 1 december doet, omdat wij de beveiliging van het SchoolOAS op 1 december gaan upgraden.

Wanneer u hulp nodig heeft bij het installeren van de nieuwe update van Cito adviseren wij u contact op te nemen met Cito dit kunt u via het volgende
e-mailadres doen: klantenservice@cito.nl of telefonisch via 026 352 11 11.

Op de helpdesk merken wij dat we regelmatig vragen krijgen omtrent de ODOC-certificaten van BRON. De instructies voor het installeren vindt u op pagina 28 van onze Stappenplannen handleiding.

Indien u hier nog vragen over heeft kunt u contact op nemen met onze helpdesk. Al uw inhoudelijke vragen omtrent de certificaten kunt u stellen bij de Helpdesk van BRON, deze kunt u bereiken via helpdesk@bron.nl
of 050 599 77 66.

Wilt u altijd en snel op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom ons bedrijf, leuke acties en onze producten? Like onze facebookpagina of volg ons op twitter, of beiden natuurlijk!
Facebook
Twitter

Wij hopen dat u deze nieuwsbrief als informatief en nuttig heeft beschouwd en horen graag van u als u een suggestie heeft voor in de nieuwsbrief viasupport@dotcomschool.nl.

Wij wensen u nog een fijne dag!

Met vriendelijke groeten,
Het Dotcomschool team