Nieuwsbrief SchoolOAS – maart 2016

Dankzij de gebruikerservaringen van onze klanten hebben wij weer mooie, nieuwe functionaliteiten kunnen toevoegen aan SchoolOAS 5.

Keuzelijst voor absentieredenen zelf beheren
Uw eigen, vaste lijst met absentieredenen instellen? Dat is nu mogelijk!
Bij het onderdeel Instellingen stelt u in, welke absentieredenen er binnen de school gebruikt kunnen worden.

Houd onze nieuwsbrieven in de gaten, want binnenkort is deze functionaliteit ook beschikbaar voor de keuzelijsten van Verslagen en Plannen!

Etiketten
Er is een filtermogelijkheid toegevoegd aan de Etiketten in het onderdeel Overzichten. U kunt hiermee etiketten genereren en printen voor bijvoorbeeld alleen de gezinsoudsten of -jongsten.

Functie toegevoegd bij OAS Beheer
In het onderdeel OAS beheer is op verzoek de kolom 'functie' toegevoegd.
U ziet hierdoor in één oogopslag zowel de rol als de functie van alle medewerkers.

De koppeling met Zwijsen is beschikbaar! Via deze koppeling worden alle resultaten automatisch geïmporteerd van:

• Toetssite: Veilig leren lezen en de kim-versie Digiregie
  • Toetssite: Veilig stap voor stap
  • Toetssite: Estafette
  • Toetssite + Leerlingtoets: Taal in Beeld 2
  • Toetssite + Leerlingtoets: Spelling in Beeld 2
  • Toetssite + Leerlingtoets: Wizwijs

U vindt deze Zwijsen methode resultaten in het onderdeel Methodes van het Schooljaar en het Leerlingdossier bij de leerling.

Wilt u deze koppeling activeren in uw SchoolOAS?
Klik dan op de onderstaande knop.
Of stuur een e-mail met uw brinnummer en verzoek voor activatie van de koppeling met Zwijsen naar support@dotcomschool.nl.