Nieuwsbrief SchoolOAS – april 2016

Het is een spannende tijd voor de leerlingen en leerkrachten van groep 8, de eindtoets is begonnen! Uiteraard wilt u dat al deze resultaten goed verwerkt worden in het SchoolOAS en verzonden worden naar BRON. Vanaf dit schooljaar kan dit eenvoudig door alle eindtoetsgegevens in één keer te importeren in het SchoolOAS.

Het is nu mogelijk om naast de Centrale Eindtoets resultaten ook de resultaten van de Route 8 en ICE Eindevaluatie Primair Onderwijs (IEP) eenvoudig te importeren in SchoolOAS 5. U kunt de eindtoetsen eenvoudig importeren via het onderdeel Import/Export, nadat u het eindtoetsbestand heeft gedownload bij uw toets leverancier.

Instructiefilm importeren verplichte Eindtoets

Bekijk hier hoe u de eindtoets kunt importeren in het SchoolOAS
Voor leerlingen die in groep 8 doubleren is het mogelijk om meerdere eindtoetsen bij de leerling te importeren. Hierdoor blijft de eindtoetshistorie bij de leerling inzichtelijk in het Leerlingdossier.
SchoolOAS 4.5 wordt uitgeschakeld
SchoolOAS 5 is de laatste versie van het SchoolOAS, hierin zijn alle functionaliteiten beschikbaar. Per 1-8-2016 wordt SchoolOAS 4.5 uitgeschakeld. U kunt inloggen op SchoolOAS 5 via: https://oas5.dotcomschool.eu.

Heeft u onze vernieuwde supportpagina al bekeken? Ook alle documentatie en instructiefilms over SchoolOAS 5 vindt u op onze supportpagina.

Naar de supportpagina
Wij wensen u veel succes met het afronden van de eindtoets periode!