Nieuwsbrief Dotcomschool – Kerstwens 2018

Het is alweer bijna tijd voor de kerstvieringen op school, want de laatste schoolweek van 2018 is bijna geweest. Hierbij willen wij u graag informeren over de nieuwe OSO functionaliteit in Leerwinst/TOPdossier en de bereikbaarheid van ons kantoor en de helpdesk tijdens de feestdagen.

Vanaf de update aan Leerwinst/TOP dossier van 19-12-2018 kunt u gebruik maken van de OSO SWV koppeling. Via deze koppeling kunnen de leerlingen ook worden geïmporteerd vanuit uw Leerling Administratie Systeem (LAS), indien uw leverancier deze koppeling ondersteunt.

LET OP! Gebruikt u ParnasSys? Dan vervangt de OSO SWV koppeling de
DOD-import per 1-1-2019.

Voor meer informatie, raadpleeg de handleiding onder de knop Support binnen de applicatie.

In aanloop naar het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar, waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Tijdens de kerstvakantie zijn wij gesloten, dit is van 24 december 2018
tot en met 4 januari 2019. Uiteraard blijven wij voor calamiteiten bereikbaar via e-mail.

Wij wensen u prettige feestdagen en een mooi 2019!