"Ontwikkelen met hart voor het onderwijs, daar gaat het om"

dotcomschool - betrokken bij het onderwijs

Over ons

Dotcomschool is een Nederlandse zelfstandige softwareleverancier die producten en diensten aanbiedt en ontwikkelt voor de onderwijsmarkt.

Onze Pay-off : ‘Betrokken bij het onderwijs’ is de essentie van de onderneming. Dotcomschool streeft er naar om enkel software te ontwikkelen welke daadwerkelijk wordt gebruikt binnen het onderwijs. Gebruikers en onderwijspartners mogen dan ook meedenken in de verdere ontwikkeling van onze applicaties. Samen met het onderwijs komen wij zo tot unieke en gebruiksvriendelijke producten en diensten, welke aansluiten bij de dagelijkse onderwijspraktijk.

Wij ontwikkelen, leveren en beheren standaard applicaties en maatwerk software. In eigen beheer worden nieuwe softwaretoepassingen ontwikkeld voor grote gebruikersgroepen. Onderwijspartners hebben wij zowel op inhoudelijk als technisch gebied. De software wordt ontwikkeld om te koppelen met andere systemen.

Software ontwikkelen en produceren valt of staat verder bij een goede implementatie. Weten wat de klant nodig heeft en producten toegespitst op de wensen en eisen van de organisatie, leveren wij dan ook betaalbaar en efficiënt uit.

Wist u dat…

o Wij al meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van onderwijs?
Elk van onze producten worden ontwikkeld met een hart voor het onderwijs.

o Wij gratis Skype demo's geven?
Zo heeft u altijd een demonstratie op de door u gewenste locatie.

o Wij gratis e-mailsupport bieden?
Zo staan wij altijd voor u klaar, om u te ondersteunen bij al uw vragen.

o Wij u ondersteuning kunnen bieden middels Teamviewer? Wij kijken met u mee en komen samen tot een oplossing. Bovendien leert u óók hoe u in de toekomst kunt handelen.

o Wij onze klanten regelmatig op de hoogte houden van onze laatste ontwikkelingen? Dit doen wij via onze nieuwsbrief en website.

o Wanneer u tips en weetjes voor een bepaald moment nodig heeft, kunt u dit vinden op onze tijdslijn.

Het schooljaar

Bent u goed voorbereid op het huidige schooljaar of misschien opzoek naar handige tips?

Klik hier voor onze tijdslijn

Onze producten

Benieuwd naar onze producten? Bekijk wat wij u en uw school allemaal kunnen bieden!

Klik hier voor onze producten

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over een van onze programma's of heeft u vragen over het onderwijs?

Naar veelgestelde vragen